Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rättsskandaler


Ständigt dessa domare som dömer utifrån egenstiftade lagar
ingen objektivitet ingen rättssäkerhet finns längre, inget människovärdigt liv väntar drabbade, där domare stjäl sista andetaget ger enbart aska sorg, mörker en väg kantad av vargar otaliga sår övergiven av vänner och familj
de få som står upp för rättssäkerhet blir mobbningsoffer
de få som står upp för objektivitet blir uthängda i media inom alla kanaler
för hämnarens hand är domarens

Ständigt dessa galler smids framför de oskyldiga
Ständigt nya orättvisor uppdagas
Ständigt måste oskyldiga bevisa sin egen oskuld
Ständigt nya rättsskandaler måste manglas i alla instanser
Ständigt dessa hyenors bottensjukas skadeglädje
Ständigt dessa offer som livet ut måste höra korsfäst!
Ständigt ska offren höra rösternas ansikten som ett radband över kudden

Föräldrarna tvångsomhändertagna barn Ystad
”seriemördaren Thomas Quick”
Sporten Daniel Kindberg dömd till fängelse


Aldrig tänker samvetslösa på vad som händer
undrar hur de gör för undgå skuggorna




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2019-11-06 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP