Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NOMADER



reser mellan själarnas fönster
aldrig bofasta, resande
mellan bergskammarnas torn
i deras gener har bildats förmågor
tolka världar utan språk och ton
hur mycket tid ska rinna under broar
före världen fångar det rena, det viktiga
börjar tala det sanna
när vi står utan skydd för vädrets vinda
så vi kan stå där trygga
knutna till ett endaste
talar
kärlekens språk
i en enda ton




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2019-11-06 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP