Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÄR KOMMER MAN HEM OCH ÄR SNÄLL

Jag såg Keve på tv

Han kom hem och var snäll

Men fem timmar sen och full

Jag kom hem just i kväll

inte full men rätt snäll

Sedan knuffades jag omkull

Har man jobbat en hel dag

så MÅSTE man straffas

Man är hungrig och sliten och trött

Där står åsiktspolisen

och vips ska man haffas

Man slår sönder för att man ser rött

 

LARZ GUSTAFSSON 6/11 2019

 

https://www.youtube.com/watch?v=nX-bkteQB2M

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 407 gånger
Publicerad 2019-11-06 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP