Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack så rätt du har, de tar tid slå dövörat till kramar 3 ..Gustav Adolfdagen firades av the Gang kunde inte låta bli ta ett kort av surrealismen :)


Godis Senryu



så värdefull är
kreativa oasen
harmonisk bubbla




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2019-11-06 22:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
haft svårt med handikappet att vara artig och vänlig
men efter kunskaperna bland normlösa finns inte det facit.
2021-08-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP