Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har lånat bilden fann ingen egen som passade


Paraplyet



fäller upp paraplyet
intet regn får mer falla över vår dag
känn älskade Uggla solens strålar
regnbågar över vår såriga hud målar
dagen får levandets olika färg
får toast Skagen, grytans märg
sitter vid foten av källan, rör strängarna stela
låter solen skärvorna hela
Se fjällkon över berget vandrar
ingen henne någonsin klandrar
Ser dagen i stundens öga
bjällran sjunger en ton mellan bergen höga
till våren föder puppor sina fjärilar
som befriade dansar runt hjässan din
även kring min

Kramar <3




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2019-11-07 13:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Så många ord till havets botten
2022-10-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP