Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GENSÄGELSE

Gensägelse som ett bakgrundsbrus

Käftar som glappar och tjatar

"Kärlek" parleras med viktig min

allt under det att man hatar

 

Bespottelse som ett bagrundssorl

Ständiga sändning från Hades

Lejonet krossar er med sitt vrål

Sen glömmer vi vad som sades

 

LARZ GUSTAFSSON 7/11 2019

https://sv.bibelsite.com/revelation/5-5.htm

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2019-11-07 17:30



Bookmark and Share


  Koloristen
Så sant. Det falska tjatet ad nauseum är helt motbjudande. Tack och lov för Lejonet av Juda!
2019-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP