Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bärkraft Bussokuseki


Kajornas rop bär

Livsglädjen fyller rymden

De äger inget

men äger allt att önska

ryttlar vindarna fria

jublande bärkraft




Bunden vers (Tanka) av morgonstjärna VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-07 17:39



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
solen visar sitt ansikte idag
2021-09-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP