Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon



om dag dog ut och evig natt kom

ändå dig jag sökte

oavsett vem försökte

släcka ljuset riva hoppets bro

men fågel Blå byggde tryggat bo

närs av tro som i bröstet fått fäste

där sanningen har sitt näste

tänder mitt ljus

för dina ögons skull i frihet ska kunna lysa




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2019-11-09 08:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kram
2023-06-30

  morgonstjärna VIP
Bamsekramar
2022-10-08

  morgonstjärna VIP
tänker alltid så kram<3
2021-10-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP