Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför Fixer upper



de gör det omöjliga möjligt

de lyckas där andra inte ser möjligheterna

de får marken som är död att blomma


på samma sätt ska vi verka i själ och ande




Fri vers (Spoken word/Slam) av morgonstjärna VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2019-11-09 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP