Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


är du ensam



bara den i själen om ingen förstår

det räcker att endaste levt samma

så är vi två




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2019-11-09 12:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
rader som värmer
2023-02-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP