Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


att minnas är en gåva



och att se orden faller som droppar
i mina kupade händer
Då jag håller dem mot hjärtat
hör jag dina andetag
lika tydligt som mina
ord föds starka och tunga
brinner och slocknar
liksom vi i alltet




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2019-11-09 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP