Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svallvågor


Det som
blev kvar
av det som
en gång var

Stränderna
vi besökt

Var byggda
på lösan sand

Som nu
spolats bort
från land




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-09 16:35



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vad som än händer
kommer det nya stränder
2019-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP