Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mera ödmjukhet önskas


Tidsandan

självhävdelsens tid
massegoismens tid
materialismens tid

Vad behövs verkligen

tolerans
ödmjukhet
generositet

empati




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2019-11-10 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP