Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Smulan


decemberbarn


glider på nattgammal is
de första som från himlen dalar
vi fångar stjärnor på barnets vis
---de smälter sakta på tungan
vi hör skymningsröster till oss talar
genom björkens brusande löv
och suset bland grantopparna
ser spåren av rådjurets klöv
vi ser snigeln försiktigt färdas på tå
honom undviker vi då

Vår glädje svävar över trädtopparna
sorgen en vän somnat
vi kan då färdas mellan dal och topp




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2019-11-10 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP