Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månljus Senryu



Att väva din väv

hopp till människohjärtat

Fullborda ditt lopp




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2019-11-10 23:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det ger meningen
2019-12-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP