Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Apropå årets Antologi 2019 Tema: Ångest


MÄNNISKOVÄDER



plötsligt sänker sig himlen ned
blodröd sol öppnar sitt gap
när vi oskyddade vandrar över blommande hed,
över himlen målas eldröda tungor
ur strupen rullar ett ljungande rap
rymden fylls av dånet från tordönets lungor




Bunden vers (Sonett) av morgonstjärna VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-11 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP