Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2015-11-30 kl 22:33


November Haiku


Underverkens tid
Knopparna står redo till
nästa vårsäsong



Kommentar på November Haiku

Ann-louise Rosenhard 2015-12-02
så hoppfullt fin vännen

ResenärGenomLivet 2015-11-30
Underbar och hoppfull haiku




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2019-11-11 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP