Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tuschstreck



Nu har jag ställt fram snöskyffeln
ställt undan spaden
gömt gummistövlarna längst upp på förrådshyllan
putsat och oljat verktygen
handlat i visthusboden, då jag kom hem
över rodnande sky råkornas rop
skrivet med snirkliga tuschstreck
källarluften försåtlig
påminns då om vad som hände
dina ögon visar inte din ålder som rinner i ditt blod
måste härda mig starkare,
jag är tacksam när du blir frisk igen




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2019-11-11 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP