Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fångade en bild hade redan en text till den God natt klokuggla <3


Fullmåne i kväll klokuggla <3


är det där det sker
i fullmånens silvrade ljus
det avtalade mötet
långt bort ifrån
nattmörkrets sovande hus
på den månbestrålade ängen
där älvorna dansar
är det där
i mötet magin sker
när mörkret kramar ljuset
är det då glädjen är glädje
och gråten är gråt
kärleken sann
är det då
i vår kupade hand
vi håller det livgivande vattnet




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2019-11-11 20:43



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så fin hjärtekram känslan du bra :)
2022-04-19

  morgonstjärna VIP
Den fin godnatt kram
2021-08-13

  morgonstjärna VIP
kattaustronaut ser på
2020-05-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP