Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hoppets stjärna



lys du milda stjärna
skänk oss
din väg av hoppets ljus
när vi roderlösa vandrar genom natten

höj din glimmande stav
låt hoppets stråke sjunga över vatten
brinn stjärna låt din flamma lysa
så alla törstande blommor
lyfter sina nickande huvuden
lys över vägen gör inte stegen så tunga
tro på hennes ögon
tro på ögats glans

det spegelklara
som allting uppenbara




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2019-11-12 06:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP