Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fullmåne



månen är lyktan som lyser oss
när himlens berg somnat
och strandens vass sjunger
sin prasslande musik ut i rymden
hela havet andas suckar
vänder sig mot stranden
skriver ett poem i sanden

i våra händer bär vi våra hjärtan
sprider ljusa tankar
glömmer då smärtan
solmagneter lyser oss hela vägen hem
hela vägen längs stranden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-12 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP