Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


---20160825 kl 15:25


VAKNAR



ur min vakendröm
ser det röda glittret nudda min fot
vill drunkna i det glimmande havet
vill bada i blodet
är kärlekens byte
vill gömma mitt ansikte
i skuggan av dig
Saknaden är min törnekrona
förlusten är dubbel
vänskapen och kärleken
varje dag du inte är här
älskade klokuggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2019-11-13 05:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
blir så förmorrad av alla dumheter. du är söt kram <3
2020-09-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP