Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utifrån och in


Ringar över
vattenpussarnas
nybonade stilla
blanka golv

Vänder huvudet
uppåt
rakt mot
det stora grå

Under ett svart
blött skal
glider en mörk
gestalt snabbt
förbi därnere
på trottoaren

Härinne ska
någon snart
tända en brasa
och känna att
det är skönt
att slippa gå ut

En regnig dag som
den här

Och ännu är det
bara november




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-13 09:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mysigt att sitta framför en brasa och titta på lågorna och känna värmen!
2019-11-13

  Kungskobran VIP
Lågorna i en brasa är mer fantasieggande än TV och internet
2019-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP