Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aforism - mörkret



Räds inte mörkret
då är du i skräckens våld

the wildcat


*

insikter är den tryggaste livbojen
känn inte sorg över dåliga erfarenheter
faktum är att de dåliga ger dig
möjligheten känna
större glädje av de goda du håller i din hand
minsta lilla frö växer till en skogsbrand
de betyder livet

hörde på rapport kanal 4
de gjorde en transumt av olika hemlarm
de poängterade vikten av vår egen uppmärksamhet
för att skydda oss själva
det trodde jag var en självklarhet
eftersom företagande bygger på lönsamhet
tråkigt nog även i lantbruket

förr kunde en liten gård föda en hel familj?
de hade mindre anspråk då
var tar gränserna slut?
blir vi lyckligare av mycket klöver i börsen?

en del guldkorn finns
de drivs av ideella krafter
och sponsras av allmänheten





Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 305 gånger
Publicerad 2019-11-13 09:17



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sant
2023-07-09
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP