Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtalet


visst blir vi så där hjärtskärande lycklig
då vi gjort något riktigt bra och nedstämd
när det är tvärtom ?

blev just så där glad, sorgen rann av som vatten
kramade det gamla paret
10-åriga skogskatten svårflörtad fräste
försvann som en skugga uppför trappan, gömde sig
godis handsprutade gillamigferomoner
sorg meddela det kommer inte fungera
de måste ta bort en frisk katt
kunde inte flytta med lilla lägenheten
och nu kom sonen, flyttat hem från Spanien..
ett mirakel , glädjestrålande spred lyckogloria
hon kände igen efter 2 år
hämtar henne nästa vecka..
vilda kattungar, förvildade svåra acklimatisera
men kattungar går
mina gamlingar en kattunge i stället ?

hm ser fram emot porslinskross, byte av gardiner
blomkrukor i golvet, utkrafsad jord
nattmaror, minns Kurre smet ut genom takfönstret
ångest före han inne igen
men friska vindar blåser genom själen










Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2019-11-13 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP