Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad du gör tänk dig för


Förtrolighet

Att ha någon att anförtr0 sig åt är viktigt
man kan inte bära allt in0m sig
men
anförtr0 dig åt en
och inte åt två
ty vad två veta
veta hela världen




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-13 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP