Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RYMDEN ANFALLER



fladdermössen kors och tvärs
över stadens huvud ila
armarna slingrar vi om våra knän
stela av spänning utan vila
De sitter på våra tak våra liv våra själar
över krönet synes vindar svepa,
de kommer som straff från himlen
jorden anropar, varför trampar ni så hårt
över min rygg
mina budbärare ska ge er ökenstormar
sanden ska fylla era ögon med tårar
för att ni ska minnas
inga krukor ska fyllas med honung,
era butiker ska stå tomma, förtorkade
ska ni vandra törnrosornas krig




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-13 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP