Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Huset i kurvan


står tyst i skymningen och drömmer
betraktar tålmodigt trafiken
ser på trädet utanför, dignande av frukter
tänker på när snörosorna blommar
och fåglarna hälsar på
trastarna och sidensvansen
längtar efter när snödroppar från himlen faller
bäddar in taket i vitaste ull

drivorna utanför, glömmer allt tills det blir tö




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2019-11-13 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP