Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nattmörkrets boja



släpper då jag ser att du andas
tacksam du överlever trots sjögången
läser din röst
vet att du lever, växer dig starkare varje dag
vad bry sig spillkråkornas kraxa
jag blåser nytt syre över dina drömmar
vad vore vår värld utan dem
att vandra emot
varje gång mörkret knackar på vår port

god morgon vackra själ
släpp inte taget !




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2019-11-14 04:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Tummen upp kram
2022-12-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP