Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kom vind


blås dina sånger i seglen
låt fjäderlätta skyar stryka duniga kinden
krama varje rodnande blad
då hösten sjunger själarna till ro
till livets ära
i sitt lilla vinterbo

kom vind gläds åt silverklara dagen
blås silverglitterstjärnor
över minsta åkerteg där drömmaren vilar
mumlar vintersömnen
tills vårvindar väcker

varje vintersjäl till levandets återtåg





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-14 06:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP