Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Urtidsdjungeln


? mumlade Alexander intrasslad i trådarna
nystade febrilt efter början
till slut grep han desperat dolken
för att nå det sköra
det är inte status längre att vara snäll
att vara sin tid
dynamisk och hård tar sin plats


förunderligt är en kvarleva från urtidsdjungeln
alldeles för ömtålig
kanhända just de får överleva

de vattnar jorden så rikligt och ofta
att marken aldrig stelnar till is




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-14 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP