Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterbadare


trots jag försöker göra mitt bästa
för mig själv och min nästa
står jag där ömkligt naken
blir så trött
vinterbadare sover i varje fall sött
tar ett hopp ner i vaken




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-15 18:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
natti
2019-12-19

  morgonstjärna VIP
:) ibland kommer de bara
var nog bilden
2019-12-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP