Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skaren



regnvädret ser lustigt ut
dropparna bildar öar, växer sig större
och större täcker viken
sprider sig till flotten
där de strandsatta klamrar sig fast
vågskvalpet vid trossen
natten med frosten
och skaren den natten
bar över det bottenfrusna
de blev frisläppta, gick iland
frotterade sig med öborna
värmde sig bland fjädrarna







Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-16 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP