Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


under skalet


det verkligt viktiga vi behöver för att må bra
är varken dollargrin eller balenciaga
en del älskar dagen, andra natten
men då vi förlorar hoppet och ljuset
lika väl som kärlek omtanke om nästan
kryper blåsten i åkern
och skogen står huttrande i sina regnkappor
det blir isande kallt i själen

under ytan vilar siaren gömd
under skalet andas drömmaren
förlorar vi handen som sträcks ut
ser vi på hoppet ett slut
någon förlorar tiden
ljuset i fönstret slocknar
mörkret
blir en ohörbar sorg




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2019-11-17 07:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hjärtekram<3
2022-01-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP