Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2016 12 07 19:27


KULING


stormen blundar i dag
går på kulingdrabbad strand
bubbelbadsskum i våt sand

kämpar mot kulingens hårda arm
halsduken dragen mot ögonen
toppluvan över öronen

vågorna dränker en uppäten stan
går jämsides med faran
mot himmelsrand




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-17 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP