Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den goda viljan


den som inte ser
blomman vid sin fot
som där slagit rot
liten och skör ändå i varje gen
goda viljan bor
den som ändå inte ser
himlen blundar
längtar till landet där godheten bor
landet bortom tid och rum
landet bortom frost
och kalla hjärtan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2019-11-18 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP