Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns något härligare klokuggla



än att se höstlövens virvlande dans
då vinden river bland löven
de sista jublande flyger, faller
mot suckande jorden
grenarna dansar, vajar i vinden
ystra av glädje över årstidernas lämmeltåg
vinterstjärnor snart faller
bäddar in sommarens gäster
gömda bland himlens stjärnor
där överlevare andas




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-18 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP