Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas du mår bra klokuggla kram <3


märkligt ändå


jag minns tiden som i går

framför mig genast du står

tiden är flyktig den

det är varken jag eller du älskade vän

stjärnor kan slockna i ett brus

aldrig tomma står våra krus

alltid lyser vår stjärna lika klar

har jag sagt du är helt underbar

finns ingen klokare med eller utan fjäder

du är alltid rätt i tiden och dito kläder




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 294 gånger
Publicerad 2019-11-18 17:21



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fast tacksam du är bättre, ser associationerna flyter som floden
2021-10-03

  morgonstjärna VIP
förlåt blir mera deppig efter det här året. ska börja måla och skriva mera annat när garden är stängd.
positivt Julia kommer hem träning och annat som byter tankar. det sägs tårar ger klara ögon, mest röda då jag tänker på allt, vilken sorg allt
2021-10-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP