Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför vantro


varje dag silvertungan tills koppen rinner över
berg raviner osanningar
kunskap vad är det, pappersord
är hjärtat dött
breder frosten ut sitt nät
undergång vad betyder det
alla gör gemensam sak greppar spaden
omtanke vad är det
det är väl när samhället vänder sig bort?

Vem vill vara agn på livets hänge?
inte metmasken
samhället robotiseras allt mer
gräver sin egen grav
till slut vandrar all levande materia
med datachips i pannan
tekniken ska vara till hjälp
inte stjälp




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2019-11-20 06:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP