Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

splittrad



aldrig bra märker jag
glömmer vardagen, soptömningen
ooops komihåglappar behövs
moloken älskade Uggla
oroar mig hoppas du mår bättre snart
även om jag står på ett ben
med nosen norrut
känner jag mig obekväm
fast när bollen trillar ner i kassen
då känns det klart bättre





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-20 11:27



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Klockrent !
2020-07-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP