Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det oanade


när det slår ned på frukostägget
och flaxar med vingarna
det är då vi upptäcker kalkonen
det är då aha därför sorgfåglarna
det är då i stunden man tackar sin Skapare
när vi ur mullen gräver fram gårdagen
det är då vi enbart ser färgerna
känner den silversvala dagen
sopar bort sorgen för att orka
så ljuset åter öppnar ögat ditt
sömn är läkande över natten
gå varsamt, rör inte om öppna vatten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2019-11-20 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP