Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lyckotårarna



märkligt ändå, så härliga de är
lyckotårarna
liksom komna från den galax
vi passerade
när vi klädde av oss
mörkret




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-20 19:33



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
De bästa de är
2022-06-10

  morgonstjärna VIP
kram <3
2020-02-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP