Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


där jag sitter



ser jag i rymden ett rum som är oändligt
de rationella i sin fyrkantighet, ser enbart taket




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2019-11-22 09:55



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!!
2022-03-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP