Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOBBINGOFFER

Kommer så väl ihåg
den gången
du utsåg mig till syndabock
Då du slog mig
allra första gången
Då du slog mig
andra gången
Då du slog mig
så jag föll
Dina blickar och ord
smärtade mer än slagen
Du hävdade dig
genom att trycka ner andra
Ditt eget lidande
gick ut över mig
Vad gjorde jag för fel?




Övriga genrer av Soffan7791
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-22 14:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den människan som gjorde dig detta är ett tvåbent svin och måste näpsas.
2019-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Soffan7791