Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett endaste ljus


grannens hus mumlar
bakom blommornas gardin
och ljuset det flämtar i fönstret
vetter mot alla utanför
livet passerar utan endaste bryr
molnskärmen ovanför
har nog av sina egna bestyr
med sin molniga koaffyr
då ser jag handen som sträcks ut
och lågan brinner stadig och jämn
då betyder ett enda ljus
att du hittar hem




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 354 gånger
Publicerad 2019-11-23 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP