Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rymden anfaller


det är då vi andas vatten
det är då vi härdas
hostar för inte att kvävas
inom oss ekar i djupet ett svar
ge aldrig upp, du har viljan kvar
din kruka till källan ska du bära
för du ska dig lära
vattenbärerskans lott är hård
var aktsam om allt i din vård
men som du skördar
ska du betala i samma valuta
på ingenting ska du pruta







Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2019-11-23 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP