Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


God natt klokuggla


SNÖVIT



springer silvervit över ögats hinna
springbrunn är du
sval är din röst som källan
Till glädje och tröst
stiger du modigt ur mullen
fastän naran frusen i backen står
med utslaget hår


Bakom blicken hela ögat är. Inget är säkert, men det undermedvetna är alltid vaket. Så är det hos alla, även hos dem som sover, fast de inte är medvetna om det. De är sovande, fastän vakna











Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2019-11-23 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP