Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tuschstreck



tankarna målad graffiti över rutan
tankarna

I feel sorrow for everyone who are sad
ensamhet kan vara i hyreshuset, funnen efter ett år
ensamhet är själens även om
vi vistas bland tusen
sometimes I from my heart wish I never
were born to this cruel world
I have faced so many wound
då kom aldrig sorgen återfödas
han kan ej fängslet glömma
kan endast i djupet gömma
bland vattengräset allt det ömma


O I feel sorrow for plenty one
but most of all
miss you Owl




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2019-11-23 21:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
from my heart I told the truth
2022-09-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP