Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Novemberhavets gryning


som fågelungar sitter vi där
invirade i vår vintersömn
tills bäcken under våra snövalv
ringlar fram och flyr
då jublar vi över den skönhet
vi så länge förvägrats
och sluts i kustens varma famn
än om det tagit oss halva livet
före vi kom fram




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-24 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP