Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart första advent klokuggla



Ser månens lykta hänger
över staden och lyser
och Vintergatans bro
som över himlen sig välver
De avklädda träden breder ut
sitt finmaskiga grenverk
varje gren glänser i månljuset
Jag står länge ute och fryser
men ändå jag myser
för jag vet du och jag ser samma måne
Jag önskar alla läsare en fridfull vecka

kramar <3






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-24 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP